keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Magneetti lakkaa :)

Aattelin tuossa viime viikolla laittaa pitkästä aikaa magneettilakkaa ja samalla halusin testata messuilta ostettua OPIn suede lakkaa niimpä syntyi niiden yhdistelmä :) Laitoin siis vino ranskiksen magneettilakalla ja loput suedee. Loppu tulos oli miun mielestä taas ihan ok magneetti raidat ois saanut näkyä paremmin.


Ja kyllä nämäkin lakkaukset olen siistinyt ennen kuvausta vaikka ei siltä näytä :) Lakkoina siis: OPI/Lincoln park after dark suede, Flormar/MG01 ja Kiss nailart hopea. 

Huomenna olis sitten 3 vkon sairasloman jälkeen töihin paluu. En ole vielä päättänyt mitä mieltä asiasta olen. Toisaalta kiva mennä töihin kun kyllästyttää vaan istua kotona, mutta toisaalta käsi ei juurikaan parempi ole joten pelkään miten töiden teko onnistuu :/ Lääkäri kyllä sano, että jos ei ala helpottaa niin pitäisi vaihtaa ammattia ja se on kyllä itsellänikin mielessä käynyt kun miun kroppa ei ilmeisesti noin raskasta työtä kestä :(

Yritän tänä iltana hieman kirjotella juttuja valmiiksi ja ajastella niitä niin saatte nauttia jutuistani vaikka töissä olenkin :D Eilen tein myös pitkästä aikaa vähän koruja joten niidenkin esittelyä olisi tiedossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti