sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Ikivanhat geelikynnet :)

On aika helppoa alkaa pitkästä aikaa esittelemään jotain kun ei muista mitä on jo ollut ja pitää selata blogia edestakaisin ja esiteltävien kynsien ja ostosten lista on loputon :) Joululahjaksi sain aika maltillisesti mitään mikä liittyy kynsiin. En siis mitään, mutta pari lahjakorttia joilla sitten ostin täytteeksi lakkoja. Olen tässä kuussa myös ollut kuukauden lahjan saajana Fb- ryhmässä joten sekin on hieman ostelua rajoittanut kun tietää, että postista jotain ylläreitä kuitenkin tulee :)

Joten tämän tauon jälkeen esittelen vaan nuo yhdet syksyllä tehdyt geelikynnet ja sen jälkeen alan tutustumaan tietokoneen ja kameran sisältöihin :) Tein siskolle siis geelit ilman suurempia pidennyksiä hän kun on jonkun asteinen kuljettaja henkilö niin ei voi töissä kovin pitkiä kynsiä olla kun rahtailee rullakoita yms. ettei vaan käy pahasti :) Pariin kynteen tein muotilla pidennykset, että saatiin vähän tasapituutta.


Siinäpä ne tällä kertaa. Päällä värigeeli ja koristeina water decalsit :) Mielestäni hyvin onnistuneet tosin eipä näihin kummosia tarvinnutkaan tehdä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti