tiistai 22. tammikuuta 2013

Jospas välillä...

...vähän kirjoittelisi :) On taas tää bloggaaminen jääny kun on ollut aika reippaita muutoksia elämässä ja ne on vienyt aikaa. Jos nytten oikeesti sais aikaiseksi kirjotella säännöllisemmin ja purettua kuva tulvaa koneelta. Kynsiä olen nyt jonkin verran väännellyt vaikka omista jouduinkin duunin takia luopumaan :( Niissä oli vielä kerrankin hyvin onnistuneet vesimarmoroinnit ja sitten kun suutuspäissään niitä viilailin,tajusin etten ottanut niistä kuvaa:( Nyt omat kynnet on kyllä niin avuttoman näköiset, että vaikka vkonloppuna lakkaisikin niin ei näitä paljon esitellä viiti. Yllättävän hyvin oli kuitenkin oma kynsi alla kestänyt vaikka melkein puoli vuotta oli geelit/akryylit.

Äitille tein taas pitkästä aikaa kynnet kun kerrankin osui aikataulut yhteen. Tosin äitinikin tuli illalla ennen kun olin kerinnyt pikku neidin nukuttaa joten tekeminen oli aika sähellystä. Äitillä on aina ollut suht pitkät ja vahvat omat kynnet joten niihin tehtiin vain oman kynnen vahvistus. Muistaakseni 2 tein muoteilla jatkot. Kynsien muoto on mitä mielenkiintoisin kun tuo kärsimätön äitini ei antanut viilata edes saman pituisiksi kynsiä ja ne mitkä jatkettiin yritin viilata ite, mutta en ole tottunut vielä tekemään soikeita kynsiä.


Suhteellisen yksinkertaisilla koristeilla. Kärjet fuksian värisellä geelillä joka ei ole kovinkaan peittävä. Tuossa on laitettu 2 kerrosta ja siltikin kuultaa läpi tuossa jota olen pidentänyt. Miulla tosin ei ole kuin kirkasta rakenne geeliä joten sekin vähän vaikuttaa. Reunoissa glitteriä ja "timangi" keskellä :)


Tämä kuvahan on laitettu lähinnä siksi kun tuo tulevaisuuden kynsibloggarikin halusi esitellä omia tuotoksiaan:) Välillä neiti on lakkaillut ihmisten varpaita samalla kun mie olen tehnyt kynsiä :) Tällä kertaa lakkasi ihan vaan omat kynnet, mutta se alkaa menee jo melko mallikkaasti ja lisäksi neiti jo itse putsaa yli mennet lakat :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti