torstai 24. tammikuuta 2013

Kynsiä kynsiä aina vaan kynsiä

Näppäriä otsikko ideoita otetaan vastaan! Näin kun melkein pelkkiä kynsiä tulee esiteltyä niin ideat loppuu melkosta pian :) Tein tuossa eräänä iltana huoltoa kaverille ja koska jälleen kerran oli kiire aikataulu niin hätäseen vaan lätkäsin glitterit peittämään viilauksessa kuluneita koristeita. Sanoinkin tälle kaverille, että seuraavan kerran tehdään kynnet vkon loppuna mieluiten silloin kun pikku neiti ei ole kotona. Joka kerran tulee hänen huollot tai kynnet tehtyä illalla neidin nukkumaan menon jälkeen tai hieman sitä ennen eli aikaa ei kauheasti jää. Tuo päivätyö verottaa niin ilkeesti mukavaa harrastusta :D
 Joka aamu joutuu nousemaan puoli 6 ja hirveellä vauhdilla lähtee juoksee päiväkodin kautta töihin niin ei itten iltaisin tee mieli valvoa liikaa. Päivästä toiseen haaveilen työstä johon voisi mennä vaikka vasta 8 tosin haittapuolensa siinäkin varmasti olisi. Nyt on nimittäin se hyöty, että töistä pääsee yleensä viimeistään puoli 3 niin jää sitten vähän aikaa tehdäkin töiden jälkeen jotain. Harmittelen myös mielessäni miten vähän jää aikaa lapselle näin arkisin kun ajoissa kuitenkin pitää myös neidin käydä nukkumaan.

Nyt taisi kyllä hieman rönsyillä tää teksti joten niihin kynsiin :)


Kärkiin näissä on käytetty miun lempiglittereitä jotka ostin messuilta ja en ole vieläkään muistanut selvittää liikkeen nimeä. Tykkään näistä kyllä tosi paljon kun peittää hyvin, eikä ainakaan siellä messuilla olleet edes kovin kalliit. Kuva on taas hieman epäselvä, mutta miulla kun ei kesälläkään oikein kuvaus luonnistu niin näin talvella se on hyvin tuskaisaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti