maanantai 30. heinäkuuta 2012

Ensimmäiset vesimarmorointi kynnet :)

Nonnih jostaihan se on aloitettava :) Siinä siis miun ensimmäiset vesimarmorointi kynnet ja ensimmäinen kynsien kuvaus. Kuvankäsittely taitonihan on jokseenkin loistavat, että kuva on mitä on . Itse marmoroinnista tykkäsin vaikka meinas hieman vaikeuksia olla, mutta loppujen lopuksi sain ihan ok kynnet aikaiseksi. Eihän nuo nyt samannäköiset ole, mutta toisaalta tykkään noista noin erilaisina.                                                                                                      
Käytettyjen lakkojen värisävyjä en tällä kertaa jaksa lähteä tarkistamaan kun kirjoittelen kipeenä sohvan pohjalla :(

         Valkoinen : wet`n wild
      Musta : China glaze
Pinkki: Depend
                            Hilelakka: Flormar (Kone helsinki)


Sen lisäksi, että oon kipeenä joudun palaamaan keskiviikkona töihin loman jälkeen :( Se sitten rajoittaa kynsi harrastusta huomattavasti kun teen ravintola-alalla töitä ja ainakaan meillä ei sallita lakattuja/ pitkiä kynsiä. Pahimmat lakkailu intoni puran kavereiden ja äitin kynsiin ja tietysti pikku prinsessan kynsiin :) Mahtaa tarha tädit aina ihmetellä meidän neidin kynsikoristeita.. Onneksi nyt on muitakin käsitöitä ja askarteluja joita tykkän tehdä ettei sen suhteen ihan toimettomaksi tarvi jäädä vaikka työt jatkuukin:)
Jos joltain löytyy yksinkertaisia vinkkejä kuvankäsittelyyn otan mielellään vastaan. Ja saa sitten olla todella yksinkertaset en nimittäin mikään atk nero ole :) Lisäksi haluisin kuviin "vesileiman" , mutta jostain syystä en saa sitä onnistumaan :O Eli jos joku siinäkin osaa neuvoa niin kiitollinen olen :)


Posted by Picasa

1 kommentti: