tiistai 31. heinäkuuta 2012

Magneetti kynnet

Heikko kun olen oli miunkin pakko ostaa Flormarin magneetti lakat :) Nämä oli positiivinen yllätys kun ei aikasempaa kokemusta magneetti lakoista ole. Kuviot onnistu muissa sormissa paitsi peukalossa hyvin kun hetken oli käännellyt magneetteja ja tajusi niiden käyttö idean. Jos väri ois toinen niin kynsistä tulisi mieleen marianne karkit jotka on miun suurta herkkua :)

Tällä kertaa sävyiksi valikoitui MG 04 ja MG 02. Sävyjä ei varmaan vielä kaikkia ollut paikoillaan kun hylly näytti niin tyhjältä.   
                                                                                                                                                          Huonoa noissa oli lakkojen jäykkyys eli vaikea levittää ja peukaloiden kuvioiminen. Peukalot siis ei onnistunut alkuunkaan. Toisessa peukalossa ongelmana oli varmaan se kun kynsi on joskus vaurioitunun ja on hyvin epätasainen, mutta empä kyllä toistakaan saanut onnistumaan kun hieman kärjestä.

Hyvää tietysti oli lakkojen halpa hinta ( 2kpl. 6€ ) , nopea kuivaminen ja tietysti helppo tekniikka jolla kaltaiseni tunari sai hyvännäköiset kynnet :)

 Ensimmäinen kuva on huonompi, mutta piti jotenkin saada tuo epäonnistunut peukalokin kuvaan :) Yritin ottaa pelkästä peukalostakin kuvaa, mutta toinen kissa kovasti terrorisoi kuvausta ja kaikki tärähti :)
Paremmin onnistuneessa kuvassa näkyy selkeemmin kuviot, mutta värit on aavistuksen verran liian vaaleat. Kyllä mie ehkä vielä joku pvä opin käsittelee värit todellisuutta vastaaviksi:) " Vesileiman" sain näköjään onnistumaan:)

Nimettömässä on sävy: MG 02 ja muissa kynsissä MG 04

Piti miunkin kokeilla tuota nimetön eri värisenä kun siihen on monissa blogeissa törmännyt ja halusin testata molempia yhtäaikaa:)

Tähän sitten loppuu miun melkein päivittäinen omien kynsien lakkaus :( Huomenna on paluu töihin vaikkakin olotila on tällä hetkellä jokseenkin huono ( flunssan takia) ei vaan mitenkään kehtaisi suoraan kesälomalta jäädä sairaslomalle kun se aina kuulostaa niin epäilyttävältä:) Tosin oma Pikku prinsessa ei oikeen ollut oma itsensä tänään.  Voi siis olla hyvin mahdollista , että jään hoivaamaan pikku potilasta.

Jättäkää toki jotain kommenttia jos tänne eksytte :) Muuten tuntuu siltä , että yksin vaan höpisen täällä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti