torstai 9. elokuuta 2012

Äitin kynsien koristelua

Tänään taas pääsin lakkaamaan äitini kynsiä. Tykkään siitä kun hänellä on niin pitkät kynnet, mutta..tällä kertaa sitten oli useampia katkenneita joukossa enkä päässyt niin innolla suunnittelee :) Ootin koko ajan, että pääsen kuvaamaan jonkun toisen kynsiä kun omien kynsien kuvaaminen on olevinaan niin vaikeeta, mutta olinkin väärässä :) Omat kynnet on huomattavasti helpompi kuvata tosin nekään harvemmin onnistuu.

Äitin lakkauksien pitäisi kestää lauantaihin asti kun hän menee häihin toivotaan parasta :) Lisä jännitystä tähänkin lakkaukseen toi hyvinkin innostunut Pikku prinsessa joka koko ajan kävi miun kynsikoristelu laatikkoa läpi :) mutta jospa sitten itse kynsiin...


Tuossa nyt ei noita koristeita hirveästi näy, mutta kynsien kärjissä on irto glittereitä ja nimettömissä on leimattu perhoset. Kuvauskohde kerkesi karkaamaan ennen kuin sain kuvat siirrettyä koneelle ja en sitten saanut lähempää kuvaa :( Jospa huomenna lähen äitille kuvaa niitä uudeleen :)

Lakkoina on käytetty  OPIN Jewel of indiaa, leimauksissa Konadin mustaa, perhosen siivissä olevissa täplissä jotain hopeista art lineria ja päällyslakkana Konadin top coatia.

Toivon, että kynnet kestäisi siistinä lauantaihin asti vaikka hieman pelottaakin kun noissa on aika määrä kärjissä lakkaa, että glitterit kestää.

Ja viikonloppua jälleen odotellaan, että pääsee taas omia kynsiäkin koristelemaan :D Alkuviikon oon koittanu vaan hoitaa niitä ja saada kestämään työn rasitukset ( jatkuvan käsien pesemisen ) Miulla on itelläni kauhean taipuisat kynnet ja ei paljoa tarvi kun ne jo taittuu poikki. Kesäloma taas vahvisti niitä, mutta kyllähän tuo työ tässäkin asiassa häiritsee harrastuksia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti