sunnuntai 12. elokuuta 2012

Lauantai lakkauksia

Äh miusta tuo otsikoiden keksiminen vaan on niin vaikeeta, tosin luulen etten ole ihan ainut joka tuskailee saman asian kanssa :) Eilen lakkailin kaverin sekä omia kynsiä. Kaverilla on menossa operaatio kynsien kasvatus jossa yitän auttaa lakkailemalla hänen kynsiä ettei hän pureskelisi niitä :) Itse joskus juurikin tuolla taktiikalla sain lopetettua kynsien pureskelun. Aluksi ei viiti purra kun on lakatut kynnet ja sitten alkaa olee jo niin pitkät ettei suostu luopumaan niistä :) Eilen lakkasin hänen kynsiä kolmatta kertaa ja alkaa olee jo huomattavasti helpompaa kun aluksi .

Kaverille siis tuli tälläiset

 Näissä lakkana on wet n wildin orange ja leimauksissa Konadin musta. Ensimmäistä kertaa leimasin noita kärki kuvioita ja mielestäni onnistu hyvin ottaen huomioon kynsien epätasaisuuden. Hieman loppu reunoissa kesken kuvio, mutta ei pahasti näy. Tuo varsinainen lakka ei nytten hirveesti pääse oikeuksiinsa kun en saanut muokattua sitä todenmukaiseksi, mutta kaikki ketkä lakan on nähnyt tietää, että se on kivan pirtsakka :)
Omiin kynsiin laitoin taas liukuvärjäykset jotka os voinut paremminkin onnistuu, mutta tykkään kyllä nytkin. Lakkoina on käytetty Mavalan Miamia,  Flormarin U27 , Avonin pink radiancea ja Wildmildin silver showeria. Peukaloihin laitoin water decalsit. Näissä taas onnistu muokkaus paremmin, että väritkin näyttää jotakuinkin siltä mitä onkin :)

Taas on saanut viikonlopun aikana lakkailla ja huomenna on tyly paluu arkeen :) Mie saan tällä vkolla olla pari päivää aivan yksin kotona eli joutunee sitten harjoittelee lakkauksia:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti