tiistai 28. elokuuta 2012

Geelikynsiä

Vihdoinkin sain aikaseksi tilata geelikynsien aloituspakkauksen :) Pakkauksen tilasin Mimaxilta jossa oli vaihtoehtona nouto ja shän oli hyvä kun kyseinen liike on aivan lähellä eli sain jo seuraavana päivänä tarvikkeet käyttöön . Oon haaveillu geelikynsien teosta jo hyvin hyvin pitkään ja aluksi mietin menenkö kurssille vai ostanko suoraan tarvikeet ja opettelen. Päädyin siis opettelemaan ja alku on ollut hieman kankeaa, mutta joka kerrasta oppii jotain uutta.
Ensimmäisellä kerralla kynsiä tein vaatimattomasti 5 tuntia ja olisi ollut vielä viimeistely varaa, mutta piti saada lapsi nukkumaan ja oli pakko luovuttaa. Ekalla kerta oli hyvin haastavaa kun ei tiennyt geelien käyttäytymisestä mitään ja sen takia esim. glitterit lähti ihan kivasti valumaan paikoiltaan :/ Pidennykset tein muottien kanssa ja en ainakaan vielä ollut kovin sinut niiden kanssa. Muotit ei millään meinannut kestää kiinni, mutta toinen käsi meni ehkä hieman paremmin kuin toinen viilattavaa kyllä riitti ja paljon. Ostan seuraavaa kertaa varten uudet muotit jos kestäisi hieman paremmin. 
Ensimmäisissä kynsissä oli siis perus ranskalaiset kärjet ja niissä piti olla glitteriä, mutta ne tosiaan valui aika kivasti.  Toiset kynnet meni hieman paremmin kun tiesi jo jotain geelien käyttäytymisestä, mutta toinen harjoittelu kappale oli vaan hieman kärsimätön ja kiireinen joten en kerinnyt viilamaan hänen omia kynsiä saman pituisiksi, enkä tippiä kunnolla lyhentämään. Tällä kertaa tein 2 kynttä lukuunottamatta oman kynnen vahvistuksen ja niisä 2 tippi pidennyksen. Tässä eniten meni pieleen kynsien lakkaus kun laitoin lakat geelien väliin ja en ilmeisesti tarpeeksi huolella poistanut tahmaa kun levittyi niin epätasaisesti. Kärkiin laitoin glitteriä ja nimettömiin water decalsit ja nekin siis geelien väliin.Tuon ylemmän kuvan etusormi on kertakaikkisen kamala, mutta en saanut viilata tarpeeksi:/

Tänään tein kolmannet kynnet ja niihin alan olla jo itsekin tyytyväinen ( kuvaa myöhemmin )  joten eiköhän tämä tästä vielä joku pvä:) Nyt vaan pitäisi tilailla lisää geelejä, top coat geeliä yms. tarpeellista :) Ja tietysti työpöytä ja tuoli on saatava kun saa selän ihan solmuun kun keittiön pöydän ääressä tekee :/

Huomenna pääsen tekemään pitkästä aikaa korttejakin ja villasukat miehelle on hyvässä mallissa joten ehkäpä tässä blogissa näkyy kohta jotain muutakin kuin kynsiä kun ei ole tarkoitus pelkkiä kynsiä esitellä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti