keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Geelejä geelejä :)

Ei oo tullut vähään aikaan kirjoiteltua kun on olevinaan niin kiire koko ajan :) Geelikynsiä oon taas vääntäny ja lakkailut on jääny vähemmälle. Ainoat lakkaukset vähään aikaan on seepra ja leopardi kynnet Pikku prinsessoille ja niistä ei kerinnyt kuvaa ottaa ennen kuin neidit suuntasi toisille vanhemmilleen.
Ulkona on ollut sen verran syksyistä, että on joutunut jo aloittaa lapasten yms. neulomisen tytöille ja miehelle väännän kokoa valtava villasukkia. Niitäkin sitten pääsee esittelee ettei ihan kynsien näyttelyksi menis :)
Yhdet kynnet tein kaverille joka ei halunnut mitään koristeita ja pettymyshän oli suorastaan valtava :D
Vasta valokuvaa katsoessa huomasin pari viilausvirhettä, mutta muuten olin suht tytyväinen näihin.


Seuraava halusi jo koristeita, mutta nehän hieman epäonnistu :) Tällä kertaa mustia glittereitä joista nyt ei hirveesti selvää saa kun kiireessä aina yrittää kuvaa kynsiä.

Seuraavassa miun vakio uhrille tehdyt uudet kynnet :) Kyseessä on kynsien pureskelija johon sain tartutettua kynsi-innostuksen ja hän oli sitten jo sen verran saanut kynsiä kasvatettua, että sai oman kynnen vahvistuksen. Ainoastaan yhteen peukaloon laitoin tipin, mutta koska miulla ei oo kuin valkoia tippejä niin en sitten viitti esitellä:) Hänelle kokeilin vähän kaikkia koristeita löytyy glittereitä, water decalseja ja strasseja :)

Ja viimein sain ittelleni tehtyä kynnet :) kuva on tarkoituksella vaan oikesta kädestä kun olen vasen kätinen ja vasemmasta tuli..noh kamala! Tänä iltana sitten viilailin ja kotin korjailla vasenta kättä ja omasta mielestäni onnistui jo paremmin. Mitenkään ei siis ole verrattavissa oikeaan käteen, mutta ehkä vähän fiksumman näköiset:) Oikeaan käteen oon jälleen tyytyväinen, itelleen on jotenkin helpompi tehdä.Pidennykset tein muoteilla ja kirkkaalla geelillä vaikka en ole ihan varma tykkäänkö kirkkaista pidennyksistä :) Koristeina on vaan suht huomaamatonta glitteriä kun miullahan ei töissä sais juurikaan koristeita( eikä varmaan edes geelejä) olla. Oon jo kyllä varautunut siihen hetkeen kun joudun viilailee geelit pois jos joku töissä näistä huomauttaa.

Omasta mielestäni alkaa geeleillä tekeminen jo vähän sujua, mutta kynsien kestävyyteen en oo tyytyväinen. Käytössä on Mimaxilta tilatut geelit ja uskoisin, että noissa on oltava vika kun kaikilta(myös itseltäni) keneltä on napsahtanut poikki on mennyt hyvinkin siististi ja näyttää siltä ettei geeli ole kunnolla kiinni. Nyt pitäisi osata päättää mitä geelejä seuraavaksi kokeilen ja yrittää etsiä vinkkejä teenkö jonkun vaiheen väärin. Toivoisin, että jollain kestäisi edes pari vkoa niin pääsisi harjoittelemaan huoltoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti