keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Kortteja

Välillä siis muutakin kuin kynsiä:) Jokunen aika sitten tein tein kortteja ihan hulluna ja niille oli oma blogikin, mutta jossain vaiheessa vaan jäi ja en sitten puoleentoista vuoteen niitä tehnyt. Tuossa eräänä pvänä töissä tuli puhetta asiakkaasta joka on lähdössä eläkkeelle ja hänen muistamisesta. Jossain vaiheessa huomasin kaikkien tuijottavan kysyvästi minuun ja siitä se sitten lähti :) Oli siis kaivettava askartelutarvikkeet esiin ja
koitettava josko kortteilu vielää onnistuu.

Kyllähän se onnistu:) Itse olin tauon jälkeen tyytyväinen tekeleeseen ja kelpasi työkavereillekkin. Seuraavana pvänä sitten tein jo vauva onnittelukorttia ja tämäkin työnkaverin tilauksesta:)

 Eläke kortin tekeminen oli siinä mielessä haastavaa, että en juurikaan aiheeseen sopivia leimoja tms. omista ja koska kyseessä oli asiakas niin ei uskaltanut hirveesti lähteä huumoria testaamaan. Päädyin sitten tällaiseen yksinkertaiseen versioon:) Tykkään tosi paljon tehdä itse noita pohjia joten tähänkin sellaisen väänsin, vaikka sävyt oisi voinut vähän iloisemmatkin olla.
Vauva onnitteluun pääsin vihdoin käyttää tuota ihanaa vauva leimaa jonka tekijää en tähän hätään muista. Leiman koosta johtuen koristeet jäi hieman vähiin ja en oikein osaa muutenkaan tehdä pojalle suunnattua korttia.

Tälläiset tällä kertaa. Jospa sitä kohta innostuisi joulukorteistakin tai sitten meen siitä mistä aita on matalin eli laitan Pikku prinsessat askartelemaan:)

Olen tässä nyt vkon ollut sairaslomalla tulehtuneen käden takia ja se jos mikä on tylsää. Tekemistähän kyllä keksisin, mutta kun en mitään saa kädellä tehdä ja ihan normaali arki rasittaa jo rannetta niin en ole sitten viitinnyt sitä enempää ärsyttää vaikka tuolla neulomisiakin olisi odottamassa. Olen siis käyttäny ajan shoppailuun ja sitä helpotti alku vkon synttärit ja lahjakortti seppälään:) Näin kynsistä ja niiden koristelusta kiinnstuneena ihmisenä ei ole vaikea arvata mihin tuon lahjakorin käytin :D Niitten (ja itse iteselleni ostamien lahjojen) kuvaamiseen olen sitten käyttänyt viimisen saikkupäivän ja illalla kun lapsukaiset nukkuu ajattelin esitellä ne myös teille jotka tätä blogia satutte lukemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti