lauantai 22. syyskuuta 2012

Tuleva kynsibloggaaja?

Ja se en ole minä :) Miulla aina blogin pitämisessä vaikeinta on ollut kuvat. Juurikin ne jotka tekee blogista ( ainakin näillä aiheilla mistä ise bloggaan) mielenkiintoisen. En (muka) jaksa keksiä mitään mielenkiintoista kuvaan vaan esittelen vaan tekeleen, lakan tms. esittelyn arvoisen asian. Tuossa yhtenä pvänä yritin keksiä jotain mielenkiintoisempaa taustaksi, mutta pieleenhän sekin meni :) Liitutaulu oli siis taustana aivan tumma jos esittelee lakkoja..pelkkä valkoinen paperinkin on vaan niin tylsä.

Miun 3-vuotias Pikku prinsessa on aivan kynsilakka hullu. Neidillä on omia lakkoja ja hänelle kynsien lakkaamien on tärkeempää kuin esim. karkin syönti:) Siispä hänelle( ja toiselle Pikku prinsessalle) oli ostettu omia lakkoja ja kun hänet sitten hain päiväkodista niin neiti keräsi syksyisen vaahteran lehden sisään, ja sisään päästyään asetteli uudet lakat lehden päälle :) Noin yksinkertaista siis kun sen osaa! Siinä siis tämä tuleva kynsibloggaaja:)

Kuvauksessa toki neitiä avustin vaikka olisi itse halunnut kuvankin ottaa, mutta yritän hieman säästää puhelimeni kosketusnäyttöä.

Tänään esittelyssä siis Pikku prinsessan uudet kynsilakat :)Siinä siis Seppälästä alennuksesta ostettuja Selenen lakkoja. Sävyjä en nyt tähän hätään pääse tarkastaa kun neiti säilyttää lakkoja omassa huoneessa kynsilakka laatikossaan:)

Jos joku nyt huolestuu siitä, että noin pienellä on omia kynsilakkoja  niin niitä ei käytetä kuin aikuisen valvonnassa ja yleensä lakkaan hänen kynnet ite niillä :)

3 kommenttia: