lauantai 6. lokakuuta 2012

Blingiä syksyyn :)

Kävin tuossa viime viikonloppuna ruotsin risteilyllä ja saattaahan arvata mihin shoppailu siellä suuntautui :) Lakkoja siis metsästin ympäri tukholmaa, mutta siellä missä me oltiin oli pääasiassa kauppoja joita löytyy suomestakin joten ostokset jäi pieneksi. Gina tricotista ostin 9 lakkaa ja loput sitten laivan tax freestä. En oo sen enempää kerinny lakkoja testaa/ kuvailla kun meillä on taas ollut hulina vko eli tytöt kotona :) Ehkäpä ens vkolla saan esiteltyä ne kun lapset on jälleen toisilla vanhemmillaan.

Miulla on nyt jälleen itelläni geelit kun edellisistä jäi kynnet niin aroiksi että ei voi ilmankaan olla joten lakkailut on jäänyt vähiin. Lisäksi oon nyt 2 vkoa sairastanu helvetin sitkeetä syysflunssaa joten ei oo oikein ollut voimia laittaa kynsiä . Kaverille tosin väänsin ekaa kertaa akryylikynnet joka sekään ei ollut kovin hyvä idea kun henkeä ahdisti muutenkin :) Akryylisetin sain siis synttärilahjaksi ihanalta mieheltäni :) Jospa niihin pääsisi paremmin perehtymään kun tää hirveä yskä helpottaa.

Niihin kynsiin siis.Testailin noita laivalta/ tukholmasta ostettuja lakkoja ja kiireessä päädyin hyvinkin yksinkertaiseen ratkaisuun.


Kynsissä alla on Essien dive bar joka on hyvin hämmentävän värinen sininenhän se on, mutta näyttää melko mustalta knsillä. Testaan tuota huomenna kiekolle jospa siitä saisi paremman käsityksen. Päällä on Gina tricotin Disco joka kaikessa kimalluksessaan on oikeestaan aika kiva juurikin noin tumman lakan päällä.

Noi geelit ei viimeeks ollut hirveen onnistuneet siitä tuo omituinen malli kynsissä:) Niin ja löysin Picasassa tollaset kivat kehykset..miksköhän en oo niitä aiemmin tajunnut :) (kuvassa takana miehen tuliaiset laivalta kun en saanu niitä rajattua pois :D )

Yritän saada kuvattua ja testattua ne lakka ihanuudet jotka reissusta bongasin niin ja Models ownit jotka hamstrasin meiän Seppälän alesta :D Nyt joutuu jatkaa päänsärystä kärsimistä jota tää koneella istuminen ei juurikaan auta :/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti