maanantai 29. lokakuuta 2012

Ostoksia ( taasen kerran )

Aattelin ekaa kertaa koittaa kirjottaa tekstejä valmiiks ja ajastella niitä näkymään :) Huomenna sitten saa tietää kuinka onnistuin. Olen toista vkoa sairaslomalla ranteeni kanssa ja saatan loppuviikoksi saada kevyempää työtä niin ei jää sitten taas aikaa bloggailla. Alkaa tää kotona istuminen tosiaan puuduttaa kun mitään ei saa tehdä:( Tai kiellettyä on vaan vasemman käden nostot, toistuvat liikkee ja ranteen liikutus ja näin vasenkätisenä se sulkee aika paljon tekemisiä pois.

Oon nytten ajan kuluksi pyörinyt kauppakeskuksissa ja jotain pientähän sieltä aina jää käteen :D Rakentelin myös sellasen pienen kuvaus laatikon jospa nuo kuvat sit ois vähän parempia. Se ei kyllä poista sitä tosi asiaa, että olen paska kuvaa ja käsittelee kuvia :)

 Ensimmäisenä Goshin lakat. En ol kyseistä merkkiä vielä koskaan kokeillut joten ostin ihan testimielessä kun Emotionilla oli alennuksessa. Vihreä on Forest floor ja toinen Boot camp. Mitään erikoisempaa en näistä vielä osaa sanoa kun testasin vaan kiekolle. Molemmat kyllä peitti ihan hyvin jo ensimmäisellä kerroksella.
 Ja Models owneja on vielä Seppälöissä tarjouksessa, tosin itse olen niitä jo sen verran ostanu etten oikein tahdo itseäni miellyttäviä sävyjä enään löytää. Tämä oli siis ainut minkä halusin. Sävy on Prussian blue. Tätäkään en ole koittanut kuin kiekolle.
 Ensimmäiset omat Miss selenet. Olen aikasemmin ostanut näitä vain tytöille, mutta nyt oli Seppälässä 0,50€/kpl. joten pitihän niitä ottaa itsellekkin testiin. Näissä taas on nuo tylsät numerot vaan. Minä kuten moni muukin vihaan noita pelkkiä numeroita. Olisi paljon kivempi jos jokaisella lakalla olisi oma nimi :) Numerot siis vasemmalta oikealle: 10, 216, 214, 227


Tässä sitten kaikki swatchattuina ( onko tuo edes oikea sana :O ) Kaikkia olen lakannut 1 kerroksen ja tuossa mukana on pari muutakin uutta lakkaa joista en vaan muistanut pullo kuvia ottaa :)

1. Models own/ Prussian blue
2. Models own/ Black swirl ( on muuten ainut musta mikä miulla on perus mustan lakan lisäksi. Musta siis on     lempivärini joten ihmettelen ettei useampia ole tarttuut matkaan )
3. Gosh/Boot camp
4. Gosh/ Forest floor
5. Flormar/ N006
6. MIYO/ Baby blue ( On muuten pitkästä aikaa sellainen lakka joka on ihan tarpeeseen ostettu :) Huomasin yhtiä kynsiä tehdessä, että miulta puuttuu juuri tuollainen hempeä sininen lakka )
7. Miss selene/ 227
8. Miss selene/ 214
9. Miss selene/ 10
10. Miss selene/ 216

Siinä oli tämän kertaisia ostoksia :) Pitäis varmaan itsekin alottaa joku projekti jonka olen useassa blogissa nähnyt, eli alkaisi tekee lakkauksia käyttämättömillä lakoilla :) Niitä on taas huomaamatta kertynyt lisää ja lisää.

Ja ihan vaan loppu hehkutuksena: JEE miulla on jo 4 lukijaa! Aattelin jo, että saan ihan yksikseni höpötellä täällä :) Kertokaahan nyt, että mitä haluaisitte blogissani lukea/ nähdä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti