lauantai 20. lokakuuta 2012

I love me !

Messuilla siis on käyty :) Tokihan jo aiemminkin noille messuille halusin, mutta ei ollut tarkoitus mennä ennen kuin liian moni ihminen facebook ryhmissä kertoili ostoksiaan :D Eilis iltana sitten kaverin kanssa päätettiin, että lähetään ja olin aikasemmin päivällä Künsii - blogissa nähnyt ilmoituksen ylimääräisestä lipusta. Laitoin siis hänelle viestiä ja kävi tuuri ja lippu oli vielä vapaana joten tänä aamuna suuntasin Pikku prinsessan kanssa Pasilaan hakemaan lippua :) Kiitos paljon siitä vielä :) !

Itse messuilla kierreltiin pääasiassa kauneus puolella kun joka paikassa oli tungosta ja haluttiin nopeasti selvitä pois. Siitä samasta syystä ostin vaan nopeasti jotain kun mihinkään ei oikein mahtunut kunnolla katselemaan :(
Paljon suunniteltua jäi ostamatta, mutta silti sain kaikkea kivaa uutta.

Ostoksiin siis (oon sitten rakastunut tuohon kollaasi juttuun joten kärsikää siitä :D )


Lakoista ostin:

Color club :The eternal optimisti ja Recycle this!
OPI :Lincoln park after dark suede ja Russian navy suede
China glaze : Liquid crystal  ( joka on kertakaikkisen ihana lakka! )

Mereneidiltä ostin keskimmäisessä kuvassa olevat glitterit ja viilan sekä sain heiltä myös näytteen Ultimate builder geelistä.

Alemmassa kuvassa olevat glitterit ostin kaupasta jonka nimeä en ikävä kyllä muista, sillä nuo glitterit oli tosi hyviä kun testasin niitä tänään kaverin sormeen geelien kanssa.


Tuossa kynnessä siis sitä glitteriä. Peitti todella hyvin verrattuna muihin glittereihin joita olen käyttänyt. Kynnessä on myös sinistä värigeeliä jota ostin Cesar shopista poistohintaan . Se ei sitten niin hyvin peittänyt tarvinnee 2 kerrosta ainakin.

Cesar shopista ostin myös nuo Color clubin minilakat joilla oli hintaa kokonaiset 1€, sekä 2 Konadin laattaa (toinen ale laatta ja toinen pitkään himoitsemani Charming nails laatta )

Tässä taisi olla kaikki miun ostokset eli hyvin vähällä rahan menolla pääsin :) Tänään piti sitten tietysti vielä kokeilla uusia juttuja joten huomenna voin kirjottaa jutun aiheesta miten saat leimaukset epäonnistumaan :)

1 kommentti:

  1. Noi kollaasit on just hienon näkösiä :) ja kivoja ostoksia sullakin (:

    VastaaPoista