torstai 18. lokakuuta 2012

Angry birds

Meillä nuo vihaiset linnut on kova juttu. Tytöiltä löytyy vaikka ja mitä aiheeseen liittyvää :) Tänään siis aattelin tehdä harmautta piristämään Angry birds kynnet. Jouduin taas eilen jäämään sairaslomalle kipeän ranteen vuoksi ja aika käy jokseenkin pitkäksi. Tekemistähän siis olisi, mutta kun ei mitään saa/pysty tekee :( Onneksi on kynnet ja niiden lakkaus :D

Väreiksi oisin vihreän lisäksi halunnut jotain pastellin sinistä, mutta lakka varastostani ei sellaista löydy :O ( asia siis pitää korjaa pikaisesti! ) Itse linnut maalasin akryylimaaleilla kun en luottanut siihen, että lakalla onnistuu eka yrityksellä. En ole aikasemmin kokeillu akryylimaaleja kynsiin vaikka muuten niillä paljon maalaankin. Ainut mikä niissä hieman ärsytti oli se kun niillä ei meinaa millään saada pintaa tasaiseksi. Ihan vaan omia hermoja säästääkseni laitoin linnut vaan nimettömiin ja etusormiin tälläsin fimo linnut ( joiden leikkaaminen on saatanasta ) Muihin sormiin laitoin vain pisteitä dotting toolilla ja kaikkien päälle vielä Mavalan pikakuivattavaa lakkaa. Niin ja vihreä lakkahan on Gina tricotin Line up.


Ja kuvaus rekvisiittaa meiltä ei puutu oli vaan vähän haastavaa löytää oikean kokoiset otukset. Tylsyyttä tappaakseni innostuin myös kokeilemaan tuota kollaasin tekoa kun ei oikein yhdessä kuvassa saanut kaikkea näkyviin. Vasemman käden kuvaaminen oli hieman haasteellista kun sitä ei oikeen saisi taittaa ( ja tuen takia en pystykkään ). Jostain kumman syystä vasemman käden lintu onnistuin paremmin vaikka oikea käsi ei olekaan miun vahvin.

Oiskohan jollain vinkkejä noihin kuva kokoihin kun on miun mielestä niin pieniä vaikka nyttenkin kuvan suureksi laitoin ? Yritin myös vaihtoehtoa erittäin suuri, mutta se ei sitten mahtunut tuohon. Klikkaamalla kuvaa se kuitenkin suurenee, mutta tokihan olisi kivaa jos se valmiiksi ois jo isompi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti