sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Parantuneen kynsien pureskelijan tarina osa. 100 :)

Siispä niin jälleen kynnet miun kynsien syöjä kaverille :) Tälläkin kertaa tehtiin vaan vahvistusta omaan kynteen lukuunottamatta paria kynttä jotka oli kärsiny akryylien poistosta. Tällä kertaa tein geeleillä kun niin tykästyin noihin Glow nailseihin. Koristeet yritin jättää yksinkertaisiksi kun hän kuitenkin itse lakkailee kynsiä, ettei sitten olisi niin vaikeaa peittää hileitä tms. Kahdella eri värigeelillä ( tumma fuksia ja metalli sininen ) yritin liukuväriä onnistuminenhan oli aika kaukana :D Siihen päälle sitten kirkkaalla geelillä yritin kuplia, mutta oisi nekin voinut hieman paremmin onnistua. Noiden kaikkien päälle laitoin vielä baby pink glitteri geeliä. Itse olin tälläkin kertaa ihan tyytyväinen kynsiin vaikka koristelut ei ihan nappiin mennytkään, mutta alan hieman jo päästä jyvälle noista kynsien tekemisestä.


Sain vihdoin kirjitettua tuonne yläreunan sivuun lakkavarastoa. Sieltä puuttuu joitain yksittäis kappaleita, alus- ja päällyslakat sekä erikoislakat, mutta ehkäpä joku pvä saan nekin laitettua. Koriste varastokin pitäisi kuvata ja miun ah niin ihana työpöytä :)

Liittykää ihmeessä lukijoiksi ja kertokaa parannus ehdotuksia blogille ehkä sitten joku pvä voisi järjestää arvontaakin :) Yhden lukijan kanssa se on vähän turhaa :D

1 kommentti: