keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Leimaamisen tuskaa :)

Yritin tuossa päivänä eräänä kokeilla uudelleen Charming nailsin laatalla leimaamista..noh eihän sekään taas mennyt ihan putkeen :D Vikaa saattaa ollaa myös miun kynsissä joissa on geelit jotka olen itse tehnyt niin pinta ei vielä ole ihan tasaisinta. tai siis on nimenomaan tasainen, ei kaareva kuten pitäisi :)
Leimauksien alle äänsin hienot liukuvärjäykset ja päälle aattelin piristykseksi sirotella glitteriä. Sekään siis ei ollut hyvä idea. Kynnet olisi ollut just ihanat jos oisin ne leimaukset jättänyt välistä ja antanut olla vaan liukuvärit ja glitterit. Noh mie en luovuta! Joku kaunis päivä saan ne leimaukset vielä onnistuu.
Huomasin kun näitä kuvia aloin muokkaa, että kuinka paljon helpompaa on kuvata kun on kirkkaita päiviä ai ylipäätänsä pystyy päivällä kuvaa. Tätähän ei kauaa kyllä jatku kun nuo päivät pimenee ja kohta toivottavasti voin jo nämä päivät kuluttaa työssä käymiseen.

Lakkoina näissä kynsissä on :

Color club: Green is the new pink ja MIOYn tuoksulakka Rasberry. Leimauksissa Konadin musta ja päällä Mavalan pikakuivattaja. Tuo Color clubin lakka itseasiassa on miun pikku prinsessan, mutta katsoin oikeudekseni lainata sitä :)

Takertuakseni tuohon kuvaan vielä, eikös meillä olekin kerrassaan hurmaavan sävynen parveke :D ? Monissa kuvissa tuo harmaa seinä on taustana, mutta tuossa ulkona vaan saa niin paljon parempia kuvia ja kokonaan en sitä saa rajattua pois taustalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti