keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Shoppailua jee!

Kuten varmaan kaikki naiset niin myös minäkin kaunistelen hieman kosmetiikka ostoksiani. Tässä tapauksessa kynsilakka ostoksia kun muuten en niin hirveesti meikkaa ja vähällä selviin:) Olen kyllä saanut hyväksynnän näihin hullutuksiin, mutta silti oon sitä mieltä että tieto lisää tuskaa:) Miulla on hirveä kasa lakkoja joita en sitten täällä ole erityisesti esitellyt kun tiedän, että tuo talouden mieshenkilö saattaa jopa käydä lukemassa tätä blogia :D Tällä kertaa pätiin kuitenkin repästä kun herra itse oli kuitenkin mukana kun noita ostin. Jonain kauniina päivänä vielä otan kaikki lakat esille ja teen niille selkeemmän listauksen kun on todella vaikea muistaa minkä lakan jo omistaa :D Värillisten  lakkojen lukumäärä taitaa pyöriä tällä hetkellä noin 120 joten jokainen varmaan ymmärtää miksi on ah niin vaikeaa muistaa mitä omistaa:)

Tänään kun kotona sain vielä olla ja päiväsaikaan muistin niin sain kuvat ihan luonnonvalossa otettua. Tosin päivä oli harmaa, mutta valoisampaa silti kuin monissa muissa kuvissa.

 No ok ehkä tuo musta tausta ei ollut kaikkein paras, mutta en parempaa keksinyt :) Noissa kiekoissa siis kaikki lakat testattuna ja..

 ..alemmissa kuvissa pulloina:) Vasemmalta oikealle:

Models own: Soda pop pink, Endamame ja Purple imperial (löytyi muuten Seppälästä 3€/plo alennuksella :))
Flormar: N014 ja 443
Wet n wild: Halucinate
Golden rose: sininen matta
Tämän kuvan lakat siis ostin lahjaksi saamalla lahjakortilla :)

Ja loputhan on ihan oma ostamia lahjoja :D
Flormar: JG453, 435, 436,  matta top coat ja P17
Wild mild: O.M.G ja Mabe babe


MIYO: Lilac,tropicana,papaya/mango ja rasberry. Nämä MIYO :n lakat ovat kyllä kaikki aivan ihanan värisiä :)
Wet n wild: Gray`s anatomy, Party of five glitters ja sparked
ja viimeisenä Lumenen Viettelys. Lumenen lakkoja oli 2, mutta jostain syystä toista ei nyt löytynyt. Nekin oli jossain ale laarissa Citymarketissa.
Tuollaisia siis on tullut lähiaikoina osteltua. Ostan hirveesti ns. halppis lakkoja koska kyllästyn niin nopeesti johonkin lakkaukseen, että sillä kestävyydellä ei niin ole väliä. Ja nämä merkit joita ostelen olen havainnut hyviksi vaikkakaan ei paljoa maksa :)

Glitter lakoissa oon yrittänyt pitää jonkin näköistä ostolakkoa kun miulla on niin paljon irtohileitä, mutta kuten kuvista huomaa niin en hirveän hyvin oo omassa lupauksessani pysynyt:)

Ehkäpä tässä nää esittelyt tällä kertaa, nyt täytyy mennä valmistautuu huomiseen, viikon ekaan ja toiseksi vikaan työpvään:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti