lauantai 11. elokuuta 2012

Ehkä ostin ehkä en :)

Shoppailemaan siis miekin pääsin :) Suuntanahan oli Seppälän ale lakat joista niin moni on jo kirjotellu. Meiän omassa Seppälässä oli aika masentavat valikoimat, mutta kyllähän sieltäkin jotakin mukaan tarttu. Tänään sitten piti vielä lähteä Jumboon kattoo onko siellä enemmän ja tietysti Kicksikin piti tarkistaa :) Shoppailu muuten on äärimmäisen vaikeaa kun mukana on 3- vuotias (ehkä liikaakin) kynsilakoista kiinnostunut neiti joten miun saalis jäi jokseenkin laihaksi.

Jos ensiksi eiliset ostokset

  Ensimmäisenä Golden rosen äärimmäisen ruma ruskea :D En edes tiedä mistä se miun ostoksiin eksy mutta kai sille jotain käyttöä löytyy..Seuraavana Golden rosen violetti matta lakka ja 2 viimeistä ostin ihan vaan periaatteella kun muutkin :D Näitä siis on jossain hehkuteltu ja ihaniahan ne ovat siis WildMildin   Wall street ja Times square.
 
  Tähän on eksyny mukaan jo aikasemmin ostetut Flormarin magneetti lakat sävyt MG 02 ja MG 04. Hopea hile WildMild (silver shower) on miulla ollut aikasemmin suosikkina ja kun se loppui niin en vähään aikaan mistään löytäny ja eilen sen sitten taas bongasin. Viimeisenä WildMildin crackle lakka Hestia. Tuo haisee ihan kamalalle, mutta ehkä pystyn sitä silloin tällöin käyttää.


Ja lopuksi kaikki kiekolla.

Ja sitten tämän pvän ostokset :D

Ensimmäisenä Mavadry. Halusin kokeilla jotain pikakuivattajaa ja päädyin tällä kertaa tähän. Toivottavasti on hyvä :) Dependin Nr. 255 , WildMildin Gold magneettilakka johon ostin muaan magneetin. Siitä magneetista en tykänny oikeen tai sitten vaan osaa vielä käyttää sitä :) Viimeisenä Golden rosen metalli sininen lakka. Nämäkin päätyi kiekolle, mutta kuva ei jostain syystä kameraan :) Joku pvä kun taas kuvailen yritän muostaa sen.

Tässä nää shoppailut tällä erää :) Tuli nyt niin pitkä juttu etten jaksa enää alkaa esittelee tän päivän lakkauksia vaan siirrän sen homman huomiseen:)

Edit: Eihän tää nyt jostain kumman syystä hyväksy et merkkejä siitä syystä Wild(et)Mild on kirjotettu niin tyhmästi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti