maanantai 11. maaliskuuta 2013

Jolly jewels

Nåämä lakathan menee taas kategoriaan kun muut niin toki minäkin :) Ei tykästyin jollyihin niiden erikoisuuden takia. Ja tykkään myös, että saa erikoiset kynnet pienellä vaivalla. Olen nyt lähiaikoina vähän jämähtänyt glittereihin juurikin helppouden takia ja myöskin siksi, että en saa mitään ideaa kynsille asti onnistuneena.

Tänään koitin ekaa kertaa käsitellä kuvaa sen verta, että sormet ei näyttäs siltä kuin olisin teurastanut jonkun :) Tosin sekään ei onnistunut,mutta harjottelua,harjottelua..Heh olin kyllä hieman huvittunut kun noissa palautteissa sain ruusuja hyvistä kuvista :D Itse kun en näistä pidä juuri ollenkaan:)

 Mitenköhän saan Picasassa korjattua jo kirjoitettua tekstiä? Huomasin vasta äsken, että tuossa kuvassa on kirjoitusvirhe enkä osaa korjaa sitä :O


Ja käytetyt lakathan on : Golden rose jolly jewels 105 ja nimettömissä 110. Unohtamatta Seche viteä joka ei kohta enään ole miun kaveri kun alkaa venyy ja paksuuntuu eikä olla lähelläkään puolessa pullossa menossa. Jollyissa meinasi mennä järki sutien kanssa. Ihan liian kapeat ja ainakin 110  levitys oli tuskaa. 105 taasen levittyi paljon paremmin. Nyt kun miulla on raksuissa valkoinen kärki niin pitäisi muistaa laittaa jotain peittävämpää alle. Nyt jouduin 105 lakkaa 3 kerrosta ja vieläkin kuultaa läpi. Tuon asianhan muistan tietysti vasta siinä vaiheessa kun eka kerros on jo levitetty :)

Lopuksihan jaksan tietysti muistutella ARVONNASTA!!! johon kerkeää vielä osallistua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti