lauantai 9. maaliskuuta 2013

Miksiköhän...

...edes aloin eilen illalla lakkailee kynsiä? Jälkihän on aivan jäätävää ja jossain vaiheessa olisi voinut tajuta luovuttaa,mutta päätimpä jatkaa:) Ja jakaa myös tämän onnistumisen ilon teidän kanssa :D Lakkaaminen näyttää kaikki tylyt puolet myös rakennekynsistä eli jos ne muuten näyttää ihan hyvältä niin lakkojen kanssa harvemmin on niin. Miulla on jotenkin omituinen tuo keskisormen kynsi kun on leveempi kuin muut ja vaikka kuinka yritän viilaa on aina ihan erilainen kuin toiset. Leveyden lisäksi se on vielä huomattavasti lyhyempi joka sinänsä on outoa kun muotilla tehdessä pidennän kaikkia yhtä paljon. Ja kun lakka tuo esiin rakennekynsien virheet niin kamera sitten tuo lakkauksen virheet. Kynsinauhoja taas yritin putsailla, mutta se on hieman haastavaa kun samalla yritän varoa etten pilaa raksuja sillä. Miulla on kyllä asetooniton lakanpoistoaine, mutta se on valmiina lappuina niin ei siveltimeen oikein saa sitä ainetta.

Hirveän selittelyn jälkeen siirryn kynsien esittelyyn:)


Ja altahan tietysti kivasti paistaa raksujen koristelut. Käytetyt lakat ostin fb kirpparilta ja ne ovat OPIN Happy anniversary! ja The color of minnie. Nimettömässä on Laylan ceramic effect lakka, pisteet ja viivat on tehty Kissin art linereilla ja päällä Seche vite.
Kaikki lakat kertakaikkisen ihania, mutta tässä tapauksessa ei pääse arvoonsa. Tässäpä nytten nämä katastrofit:)

Arvonnan ajankohtaa aattelin siirtää kun noita kommentteja ei ole vielä kuin 4 olisi kivempi arpoa jos osallistujia olisi enemmän:) Arvon palkinnon keskiviikkona 13.3.2013  !!!!

1 kommentti:

  1. Sulle olisi haaste: http://katjuskan.blogspot.fi/2013/03/haasteita.html : )

    VastaaPoista