maanantai 4. maaliskuuta 2013

Stiletot ?

Ompas taas tullut taukoa kirjoittamiseen. Helmikuun alussa muutin tyttöni kanssa uuteen asuntoon eli se jonkin verran häiritsi blogin kirjoittelua. Kun sain kaikki lakat ehjänä uuteen kotiin päätin inventoida ne ja lakkaa kiekoille väreittäin. Siinä sitten hetki vierähti kun kiekot ei alkuunkaan riittäny ja fb kirppareilta metsästin juuri niitä tiettyjä :) Hyvällä tuurilla sain sitten ostettua 10 kiekkoa lisää ja ne juuri ja juuri riitti. Muuttaminen ja samalla muuttunut elämän tilanne aiheutti hieman stressiä ja sitä tietysti puran shoppailemalla joten sain sitten kasvatettua lakkavarastoa yli 200 lakkaan. Pitäisi joku päivä päivittää tuo lakkavarasto sivuni:)

Vaikka noita lakkoja sitten on kerääntynyt niin aion tällä kertaa esitellä stiletto yritelmät joita väkersin akryyleilla ja geelillä. Ensimmäisiin " uhriksi " joutui sama kaveri jolle olen lähes kaikki rakennekynsi testailuni tehnyt :D Tein kyllä itsellenikin samanlaiset, mutta toinen käsi meni täysin pieleen kun en oikeaa kättä hallitse vielä tarpeeksi:( Kynnet ilmaantui jo parissa päivässä, mutta kaverin kynnet on kestänyt todella hyvin. Akryylin kanssa kaikki on vielä harjoittelua, mutta tuntuu että alan pikku hiljaa ymmärtää paremmin sen käyttäytymistä ja muotoa on miun mielestä helpompi tehdä akryylilla. Käytössä on Vylet nailsin jauheet jotka tulivat Mimaxilta tilaamani aloitus paketin mukana ja nesteenä käytän Mereneidin hajutonta koska miun pää ei yhtään kestä noita normaali nesteitä:( Tulee noidenkin kanssa ihan tarpeeksi käryä, mutta onneksi uudessa asunnossa on hyvä ilmastointi ja työpöytä sijaitsee ikkunan vieressä niin kykenen tekemään noita akryyli kynsiä. Taas taisin höpötellä liikaakin joten kynsiin :)


Näistä ei juurikaan sanottavaa ole:) Ihan ok ensimmäisiksi, mutta muotohan noissa on aivan hukassa. Itseäni inhottaa kun ei ole peittäviä akryyleja/geelejä joten nuo kärjet on aina vähän läpikuultavat :/ Onneksi tämä kaveri lakkailee paljon kynsiään niin ei nuo hirveästi näkyvissä ole.


Tämän kuvan pää tarkoituksena on tuo käsirasva :) Tykkään tuon sarjan rasvoista paljon. Levittyy hyvin,ei jätä käsiä tahmasiksi ja tuoksuu ihanalle. Hintakaan ei ole paha vajaat 3€ citymarketissa.


Omien kynsien muoto harjoittelua. Noihin olin tuossa vaiheessa ihan tyytyväinen, koristelun jälkeen en niinkään joten laitan vaan tämän kuvan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti