torstai 7. maaliskuuta 2013

Kynnet takaisin ja arvonta :)

Kerkesihän tuota jo noin vkon olla ilman rakennekynsiä:) Tällä kertaa päädyin jostain tuntemattomasta syystä ihan perus ranskiksiin. Oli pakko tehdä välillä, että saisi harjoitusta vaikka itse en voi sietää valkosia kärkiä tai ylipäätänsäkään noin hillittyjä kynsiä.

Ja kollaasina :) Eilen oli aivan loistava kuvaus sää ja tietysti miulla on silloin kuvattavana vaan tälläset peruskynnet missä ei ole värejä jotka näkyisi väärin. Kynnet on rakennettu akryylilla( Vylet nailsin rosella) ja ranskalainen kärki on "maalailtu" Mimaxin valkoisella rakennegeelillä. Mustat täplät (jotka oli pakko piristykseksi laittaa ) on kynsilakalla tehty ja nimettömissä on 3 mustaa strassia. Päälle sitten vielä kirkas rakennegeeli :) Ihan ok nämä ovat tosin laitoin jo äsken veden "lämpenemään" huoneen lämpöiseksi vesimarmorointia varten:)

Olen päättänyt nyt ryhdistäyty tämän blogin kanssa ja kirjoitella aktiivisemmin. Haluaisinkin tietää mistä haluatte lukea? Parannus ehdotuksia siis otetaan vastaan:) Kommentoi tähän postaukseen risut/ruusut/juttu ehdotukset yms. ja olet mukana kynsiaiheisen palkinnon arvonnassa :) Aikaa kommentoida on  10.3 klo. 23.00 asti. Arvontaan mukaan pääset vain jos olet julkisesti lukijani ja uudet lukijat on aina tervetulleita :) Otan kuvaa palkinnosta myöhemmin tänään ja arvon sen 11.3 maanantaina. Muista laittaa kommenttiin myös sähköposti osoite, että saan voittajan yhteystiedot.


Edit. Siirsin arvonnan ajankohdan keskiviikkoon 13.3.2013!!!!!


Tämän mini arvonnan lisäksi järjestän isomman arvonnan kun lukijoita on 50 , mutta siitä sitten lähemmin :)

Tähän loppuun suosittelen vielä kaikille naisille hemmoittelu hoitoja . Tammikuussa on tikkurilaan avattu 


Hoitoina löytyy:Shiatsua,vyöhyketerapiaa ja aromaattista hierontaa. Lisäksi suklaahierontaa,kleopatrahierontaa ja hierontaa ruusuöljyllä. Itse haluaisin kokeilla shiatsua ja suklaahierontaa  :)

8 kommenttia:

 1. Heippa! Ihanaa taas löytää uusi kynsiblogi!!!
  Olen täysin aloittelija näissä kynsihommeleissa, joten erityisesti kaikki tarkat tutoriaalit kiinnostavat :)

  VastaaPoista
 2. Tässä toinen aloittelija :)
  anu.hannukainen@dnainternet.net
  Haasteet on hauskoja lukea, niitä kun löytyy useammalta bloggarilta niin on hauska vertailla mitä ihmiset keksii! aakkoshaaste, 31-days ja mies lakkaa esimerkiksi ovat kivoja :)

  VastaaPoista
 3. Täälläkin alkaja,en tajuu mitään geeleistä mut akryyli taitaaki olla se mun juttu enempi :D Oottelen loppu värkkejä postista ja sit pääsee itteä toteuttaa,oon AINA rakastanu tehä "käsillä" töitä, eli näpräillä kaikkee :) Mukavaa kevään jatkoa sulle :) Ps. Ihanat Kynnet :)
  T: Maria (manta81@luukku.com)

  VastaaPoista
 4. Vinkkejä ja ideoita kynsien hoitoon ja lakkaukseen olisi kiva lukea.

  salakkala@hotmail.fi

  VastaaPoista
 5. Eksyin hetki sitten blogisi pariin ja hyvältä vaikuttaa! : ) Käsienhoidosta minäkin haluaisin postausta tai sitten top 5- lakoistasi :)

  katja.glitterland@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Minua kiinnostaa erilaiset koristelutekniikat, niistä kun saa ideoita aina itsellekin. Myös eri lakkamerkkien vertailu on mielenkiintoista.

  nittanne(at)gmail.com

  VastaaPoista
 7. Minua myös kiinnostaisi haasteet sekä sellaiset postaukset missä ohjeistat jotain. Esim. koristeluja, manikyyri, vesimarmorointi..

  Risuja: ahtaisuus tässä blogissasi. Se johtuu ehkäpä tuosta, että molemmin puolin on sivupalkit.

  Ruusuja: Hyvät kuvat! :D

  Sini.la@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Minä myös "vihreä" kynsiin hurahtanut harrastelija, kuolaten selailen toinen toistaan ihanempia kynsiblogeja ja haaveilen että joskus itsekin osaisin yhtä hyvin..

  VastaaPoista