tiistai 5. maaliskuuta 2013

Tynkä kynnet

En ole ihan varma onko edes järkee esitellä näin kamalia kynsiä, mutta tällä kertaa teen sen koska haluan esitellä tuon ihanan lakan:) Kävin meidän Anttilasta nappaamassa viimeisen Lorealin Confetti lakan kun sitä niin kovin hehkutettiin Kynsikoristelut ryhmässä fb.ssä. Lakkahan on juurikin niin kiva kuin kuvissa ja sillä saa nopeasti kivat kynnet. Ainoana miinuksena on levittyvyys joka sekin varmasti johtuu miun pilkun villaus luonteesta (horoskooppina neitsyt :)). Häiritsi suunnattomasti kun joka kynteen ei tullut yhtä paljon "hileitä" ja jos rupesi toista kerrosta laittaa tuli liikaa. Haju lakassa oli hieman liian voimakas. Jostain kummasta miun päästä on tullut hirveän herkkä kynsilakan hajulle :O

Tässä siis itse kynnet. Tynkä versiot kun en ole vielä jaksanut tehdä uusia rakennekynsiä ja en viitisi sen kummemmin omia kynsiä viilailla kun piiloon menee kuitenkin :)


Värilakkana Essie Bachelorette bash, Loreal top coat confettis ja päällyslakkana Seche vite.


Alemmassa kuvassa vihdoinkin miun kaikki lakat väreittäin kiekotettuina:) Seuraavana projektina olisi kuvata ja esitellä nuo väreittäin, mutta en kyllä jaksa ottaa stressiä siitä:) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti